Välj den vara du vill beställa och tryck på den röda ”Köp”-knappen alternativt den svarta ”Boka”-knappen. Varan läggs då i din kundvagn som du ser längst upp i det svarta fältet på sidan. Gör likadant med alla övriga varor du vill beställa.

När du är klar trycker du på "Till kassan" i kundvagnen, alternativt på det svarta krysset efter priset på respektive vara om du vill ta bort någon vara innan du genomför ordern. Är du befintlig kund kan du logga in med de uppgifter du valt vid ett tidigare tillfälle.

I kassan fyller du i efterfrågade uppgifter. Klicka sedan på "Gå till betalning" och slutför köpet vi Klarna.