Du kan följa din beställning via ditt konto på hemsidan. Under Orderstatus kan du se vart i hanteringen din beställning befinner sig.

När beställningen skickats från oss finner du den under Skickade beställningar Där finner du även en länk till paketspårningen.

Om du inte skapat konto innan du gjorde din beställning kan du skicka efter användarnamn och lösenord här.

Sen kan du logga in med dessa uppgifter och följa din orderstatus.