Logga in och välj "Nyhetsbrev & Club" under "Mitt konto"-menyn. Där kan välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på. De som är markerade är de nyhetsbrev som du prenumererar på. Om du inte längre vill ha ett visst nyhetsbrev så tar du bort bocken, och klickar på Spara.

Du kan även ändra i dina nyhetsbrev genom att klicka på länken Avsluta alla prenumerationer längst ner i nyhetsbrevet som du fått. Länken tar dig till sidan där du hanterar dina nyhetsbrev.